У соціальній мережі показали свіжий знімок, на якому можна побачити легендарну артистку і актрису 52-річну Дженніфер Лопес з її не менш відомим коханим чоловіком Беном Аффлеком.

Даний знімок оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Які ж красиві Джей Ло з Беном Аффлеком пара з'явилася на прем'єрі "Першого зустрічного", де знялася Лопе#дженніферлопес #бенаффлек", - підписана фотографія в соціальній мережі.

Ні для кого не секрет, що пара Дженніфер Лопес і Бена Аффлека завжди перебувати в центрі уваги. Вони вже у відносинах близько 20 років, що може сказати багато про що. Однак, легендарна співачка і актриса іноді показується з іншими чоловіками на публіці, що наштовхує на особливі висновки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Фанати Джей Ло на змусили себе довго чекати і почали писати відгуки під розкішним знімком знаменитостей.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

"таке враження що вони просто піаряться", "мені здається Бен добре випиває)) у всіх фотках він виглядає як після похмілля", "таку назву в перекладі фільму "marry me?!"(чесно сама не знаю чи таке Назва просто пісня їх з малумой для фільму так зветься...)", "Бен вже подшофе ?", "Невдала фотка вийшла", "начебто недавно вона виходила на червону доріжку з Алексом, так швидко все змінюється...", "Красива пара", "дуже шикарна, красива пара", - залишають коментарі фанати акторів.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес і Бейонсе влаштували битву каре.

Також портал "Znaj" писав, що Дженніфер Лопес публічно розповіла, які у неї стосунки з Беном Аффлеком.