У мережі показали унікальні фотографії за участю неповторної Дженніфер Лопес. Зірку можна побачити на пікантних кадрах у всій красі.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"#ДженниферЛопес стала героїнею нового номера журналу #RollingStone ще більше кадрів з фотосесії і подробиці-на сайті @spletnik_ru ___ _ #spletnik #spletnikru", - підписали фотографії за участю відомої зірки.

Потрібно визнати, що, дивлячись на такі відверті фотографії 52-річної артистки, серце починає битися частіше. Вона завжди славилася своїм соковитим і спортивним тілом, що змушує заздрити молодих дівчат по всьому світу, а чоловіків мріяти про таку жінку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Численна публіка, яка звернула увагу на дані фотографії своєї улюблениці, не змусила себе довго чекати і почала коментувати публікацію з Дженніфер Лопес.

Дженніфер Лопес, фото: Instagram
Дженніфер Лопес, фото: Instagram

"Вона зовсім не старіє? Я, звичайно, розумію що обробка і макіяж присутні, але це шик!!!", "Дай Бог мені в 50 виглядати і працювати так, як Джей Ло! Трудяга!!! Зробила себе сама, бренд!", "Фотошоп рулить", "Стрижка не її", "яка вона шикарна!", "Бачили б її в реальному житті пройшли б повз не помітивши..", "Шикарна", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес похвалилася ідеальним тілом в дуже відвертій сукні.

Також портал "Znaj" писав, що Дженніфер Лопес засвітила ідеальний прес.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Лопес похвалилася плоским животом, грайливо спустивши штани.