За життям знаменитої співачки Софії Ротару стежать тисячі шанувальником. Їх цікавить не тільки творчість Ротару, але і її особисте життя, а також члени її сім'ї. Про її сина Руслана Євдокименка відомо вже багато, що не скажеш про її онуків.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

У Софії Михайлівни двоє онуків - Софія і Анатолій. Внучка Софії Ротару навчається в нью-йоркському університеті Parsons For Design і будує модельну кар'єру. У дівчини все добре складається, взимку 2020 року стало відомо, що вона зустрічається з підприємцем Денисом Жадановим, який також родом з України, передає "Сегодня".

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко названий на честь свого знаменитого дідуся, музиканта і народного артиста. Хлопець також захоплюється музикою і виступає з DJ-сетами під псевдонімом SHMN.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official


У соціальних мережах Анатолій Євдокименко з'являється нечасто. Зате спільними кадрами з онуками щедро ділиться Софія Михайлівна. Останній загальний знімок датований 31 грудня. На ньому можна помітити, що він носить довге волосся, хоча ще рік тому він мав зовсім іншу стрижку.

Фото: instagram.com/shmn
Фото: instagram.com/shmn

Онук Ротару навчався в Британській бізнес-школі, а також в коледжі дизайну і мистецтва. Анатолій кілька років прожив у Лондоні, присвячуючи себе фотографії.

Фото: instagram.com/shmn
Фото: instagram.com/shmn

У підсумку він все ж вибрав музику і навіть спродюсував один з треків своєї сестри. А минулого літа він виступив на фестивалі White Nights в Києві.

Нагадавши, Софія Ротару зворушила шанувальників відносинами зі своїм першим чоловіком: "Лебедина вірність". Українська співачка лише одного разу була заміжня і досі зберігає вірність чоловікові

Раніше Знай писав, учасниці " Голосу країни-12 "звернулися до хворої Софії Ротару - мріють виступити разом:"молимося за вас". Софію Ротару просять заспівати з ними учасниці "Голосу країни-12"

Також Знай повідомляв, Софія Ротару перестала виходити на зв'язок після важкої хвороби: не відповідає навіть найближчим. Концертний директор артистки не може з нею зв'язатися після хвороби