У соціальній мережі повідомили про те, що Каньє Уест публічно звинуватив свою колишню дружину Кім Кардашьян у тому, що вона дозволила їх дочці Норт завести аккаунт в TikTok.

Відповідний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Напередодні Каньє Уест влаштував черговий скандал. Репер звинуватив Кім у недоречному поводженні з дітьми. Артист обурився через те, що вона дозволила їх дочці Норт завести аккаунт в TikTok. Цього разу Кардашьян мовчати не стала. Подробиці - за посиланням в описі #КімКардашьян #каньєуест", - підписаний пост в соціальній мережі.

Ця новина досить сильно здивувала фанатів відомої моделі. Шанувальники Кім вже давно стежать за її особистим життям, особливо після того, як вона розлучилася з Каньє Вестом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кім Кардашян і Каньє Вест, фото: Instagram
Кім Кардашян і Каньє Вест, фото: Instagram

Після розставання, батьки дуже багато сваряться і показують на загальний огляд свої відносини, в тому числі і виховання спільних дітей.

Кім Кардашьян і її дочка
Кім Кардашьян і її дочка

Численна публіка не стала мовчати після такого посту і почала писати свої думки.

Каньє Вест
Каньє Вест

"А між собою поговорити, без громадськості, внутрішньої культури не вистачає?", "Тримайся Кім колишні всі однакові", "все правильно він сказав. 9летнему ребеноку тикток потрібен? Коли виросте трохи хоча б, тоді і буде вирішувати, хоче вона цієї публічності чи ні", "зараз у багатьох дітей є Тік Тік. І що...", "Кругом одна вульгарність, а він боїться тик струму", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Кім Кардашьян публічно розповіла про маніпуляції Каньє Уеста через дочку.

Також портал "Znaj" писав, що сестра Кім Кардашьян Кортні похвалилася соковитим тілом.