Відома українська співачка Настя Каменський та Потап знаходяться у постійному центрі уваги, нещодавно дівчина показала, як обирала три роки тому весільну сукню для весілля з Потапом.

У своєму влозі на YouTube, дівчина розархівувала старі відео, щоб знову пірнути у вир тих емоцій, як вона обирала сукню та йшла під вінець.

За словами Насті, то було неймовірне відчуття, яке хочеться відчувати ще і ще раз. Вона зізналася, що обирала не сама, їй допомагала подружка Аня Андрійчук, колишня дружина Позитива, та модельне агентство.

Настя Каменских. Фото: YouTube
Настя Каменских. Фото: YouTube

Весілля в Україні Потап і Настя відсвяткували весною 2019 року. У влозі Настя розповідає, що мільйон разів представляла своє весільне вбрання, але коли діло дійшло до справи, то це було не так і просто.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона скористалася послугами київського салону "Novias", де представлені моделі весільного вбрання від найвідоміших брендів світу.

Настя обрала сукню від бренду Galia Lahav з Ізраїля. Ця сукня була з ручною вишивкою та витонченими мереживами. Зірка розповіла, що обожнює свою весільну сукню, та зберігає її, щоб показати своїй донечці.

Настя Каменских. Фото: YouTube
Настя Каменских. Фото: YouTube

У ролику Настя згадала свого тата, який на момент весілля не міг пересуватися самостійно і дивився як його доня йде під вінець сама.

"Я йшла під вінець сама, тому що мій тато вже не міг ходити, йому було важко. І я пам'ятаю, що підійшла до тата і поцілувала його. Мені запам'яталося, що у нього на очах були сльози радості та щастя від того, що він побачив цей мій найщасливіший день", - згадує співачка.

Настя підсумувала, що кожна людина робить своє щастя і свій настрій сама.

Нагадаємо, раніше колишня Потапа Ірина Горова проговорилася перед Надею Дорофєєвою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських знайшла свою близнючку в Голлівуді

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських після відпочинку з Потапом похизувалась досягненням .