Настя Каменських показала, як розважається. Вона застосувала фільтр, та підібрала для себе близнючку.

У сторіс на Instagram відома співачка, дружина українського репера Потапа, знову причарувала шанувальників. Вона увімкнула додаток, який підбирає близнючок, з відомих голлівудських актрис.

Додаток визначив, що у української чорнявої співачки Насті Каменських є близнючка, і вона ніхто інша, як партнерка Ді Капріо у "Вовкові з Волл Стріт" Марго Роббі. Актриса нідерландка, тому вона світловолоса та з рівним прямим волоссям.

"Блондинка?", - здивувалася Настя.

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Красуня як може розважає себе та своїх шанувальників. Вона часто публікує різноманітні відео та фотографії на своїй сторінці.

На сторінку Насті підписано понад 5,4 мільйона шанувальників з усього світу. Тож, будучи вірною своїм прихильникам, та розуміючи, що потрібно оновлювати контент, зірка вигадує різноманітні забави для себе та своїх вірних фолловерів.

Настя не так давно відпочивала у Мексиці зі своїм чоловіком. Але тепер дівчина нудиться вдома. Схоже, що нових пісень красуня не записує. А виставила новорічний виступ з піснею "Обидно" у недавньому дописі.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських "вийшла" зі спекотного відпочинку, проте все валиться з рук, та дуже нудно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про те, як плакала від важкої ситуації.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських заспівала про те, наскільки їй прикро, що навіть Потап допомогти не може.