Відомий російський співак Філіп Кіркоров похизувався перед шанувальниками безінтернетними розвагами.

Артист виставив у Instagram цілу армаду своїх фото в яскравому картатому костюмі. Співак написав звернення до своїх прихильників, пояснивши тривалу відсутність.

Він написав, що був зайнятий розвагами, які не потребують ні телефону ні інтернету, але ось він, знову тут в Instagram, готовий тішити своїх прихильниць яскравими образами та цікавими ідеями.

Філіп Кіркоров. Фото: Instagram
Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

"І ось сьогодні порушено мій Діджитал детокс на честь презентації 3-го сезону шоу Маска", - написав натхненний Кіркоров.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Філіп Кіркоров. Фото: Instagram
Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Він розмістив багато фотографій, де позує в різних ракурсах, то сидячи, то стоячи. Як завжди, артист нарядився у кричущий костюм, в плямах, уривках пейзажів, рожевих та блакитних кольорів.

Філіп Кіркоров. Фото: Instagram
Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Однак шанувальники готові його зустрічати у будь-якому вигляді. Та будь-якому одязі. Артист має на своїх фанатів "магічний вплив".

Вони кинулися вихваляти його та закидувати коментарями, зізнаннями у коханні і багато чомуіншому:

"Красунчик", "Я тебе кохаю", "Як же я скучила, Філіп", "Лук - відпадний", "Ти найкращий", "не зникай на довго", - написали прихильники Кіркорова.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських знову з'явилася у весільній сукні і заговорила про дитину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", півфіналіст "Голос країни" Michael Soul готується посунути Полякову і Винника після "Євробачення-2022".

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна нагадала батькам про небезпеку для дітей в інтернеті.