Зовсім скоро глядачам покажуть ефір національного відбору масштабного пісенного конкурсу "Євробачення-2022", в якому братимуть участь чимало цікавих і яскравих музикантів. Серед тих, хто максимально постарається блиснути своїм талантом і вразити членів журі є як відомі, так і менш популярні гурти і виконавці.

Організатори конкурсу запропонували ближче познайомитися з одним з учасників нацвідбору, який вже відомий глядачам завдяки проекту "Голос країни". Michael Soul у 2019-му році став фіналістом білоруського відбіркового туру на "Євробаченні" і фаворитом через пісню "Humanize". Цього разу хлопець вирішив випробувати вдачу в українській версії конкурсу.

Michael Soul
Michael Soul

Артисту задавали безліч цікавих питань щодо його мети участі, ставлення до хейту через творчість, про конкуренцію на нацвідборі і всього, що стосується "Євробачення". Хлопець із задоволенням відповів, відкриваючи душу своїм фанатам і відпускаючи різні жарти. Повне інтерв'ю розмістили на YouTube каналі конкурсу, а на офіційній сторінці вийшло невелике превью з найсмішнішими моментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Він прокоментував обурення глядачів через те, що цього року організатори обрали таких маловідомих учасників, а також розповів, чи існує конкуренція на нацвідборі.

Варто нагадати, що окрім Michael Soul у нацвідборі також візьмуть участь: Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Barleben, Our Atlantic, ROXOLANA і WELLBOY.

"Не боюся конкуренції, тільки тому, що подивившись на всю цю вісімку я зрозумів, що ми просто всі різні люди, що працюють в абсолютно різних жанрах. Ми насправді не такі вже й великі артисти, і дуже багато людей дозволяли собі помітити: "Як це так? Одні ноунейми". Радійте, що з'являються нові імена в музиці. Що за неповага постійно? Ви що, хочете дивитися нацвідбір, в якому змагаються Полякова і Олег Винник?" - відповів артист.

Нагадаємо, визначився фаворит Нацвідбору на "Євробачення-2022": Kalush і Wellboy-мимо

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль - сірий кардинал Wellboy? Kalush натякнули на необ'єктивне оцінювання в нацвідборі Євробачення

Також портал Знай.uа писав, стало відомо ім'я третього судді Нацвідбору на "Євробачення-2022": хто буде оцінювати учасників поруч з Тіною Кароль і Ярославом Лодигіним