Відома українська співачка Джамала в пам'ять про легендарного музиканта Кузьму Скрябіна записала триб'ют його відомої пісні.
Про прем'єру композиції "Хай буде так, як хочеш ти" 11 лютого Джамала повідомила на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото:  instagram \\ jamalajaaa
Фото: instagram \\ jamalajaaa

Джамала зізналася, що не була надто близькою з Андрієм Кузьменка, але кожна їхня зустріч була особливою. Адже він завжди надихав співачку та вселяв їй впевненість у те, що вона робить.

Фото:  instagram \\ jamalajaaa
Фото: instagram \\ jamalajaaa

"Ми завжди зустрічались як давні друзі — обіймались, цілувались. А ще Кузьма щоразу падав на коліна і казав: "Ну ти фірма, ти фірма". Було в ньому щось, що дозволяло відчувати себе поруч суперзіркою. Звісно, я зраділа, що знімають стрічку про його життя. І коли обирала серед пісень, мені хотілося взяти не надто популярну, як, наприклад, "Спи собі сама", "Мовчати" тощо. "Хай Буде Так, Як Хочеш Ти", не зважаючи на досить танцювальний ритм, мені здається, шалено глибока і безмежно особиста", - зізналася Джамала.

Пісня "Хай Буде Так, Як Хочеш Ти" про найпростіші почуття, і про те, що кожен робить в житті дурниці і шукає навколо винних. Ця пісня дуже життєва, тому вона здатна зачепити кожного.

Фото:  instagram \\ jamalajaaa
Фото: instagram \\ jamalajaaa


"Хай Буде Так, Як Хочеш Ти" — це пісня про повну віддачу, 100% довіру. Мені дуже вона імпонує. Здається, вийшло чудово. Мені дуже хотілося б, щоб всі згадали цю пісню і відчули, наскільки вона крута", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото:  instagram \\ jamalajaaa
Фото: instagram \\ jamalajaaa

Джамала також поділилася архівними кадрами з Кузьмою. На одному з фото, вони позують обійнявшись і сильно сміючись через щось. На цих знімках вони виглядали дуже щасливими та безтурботними.