У соціальній мережі розмістили несподівану новину про королеву Великобританії. Стало відомо, що Єлизавета II володіє особливими перевагами, однак, вона зовсім недавно вирішила зробити виняток.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Ми були впевнені, що в улюбленцях у Єлизавети II числяться виключно коргі і доргі (помісь такси і вельш коргі). Яке ж було наше здивування, коли в пухнастій колекції монаршої особи намітилося екзотичне поповнення у вигляді кокер-спанієля на прізвисько Ліссі, подарованого на платиновий ювілей нагадаємо, що останній вихованець королеви дорги Вулкан помер в 2020, і вона не збиралася більше заводити чотириногих друзів. Однак, мабуть перед Ліссі встояти не змогла Ну а поки ми чекаємо офіційних фотографій нового мешканця Букінгемського палацу, знайшли рідкісні кадри Єлизавети і її чарівних пухнастиків", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно визнати, що на цих фотографіях можна багато чого не тільки побачити, але і відчує. Ці кадри прямо просякнуті якимось теплом і світлом. Особливо якщо звернути увагу на останній кадр, то можна помітити, як королева дивиться на собак.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Єлизавета II. Фото: Вікіпедія
Єлизавета II. Фото: Вікіпедія
Єлизавета II. Фото: Вікіпедія

"Цікаво, вона вважала скільки собак пережила ?", "Секрет її прекрасної форми 3 - х разові прогулянки з🐕 🦺 😊 😊 👍", - написали відклизи фоловери групи про знаменитостей.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що стало відомо про найбільший жаль Єлизавети II за 70 років.