Знаменита українська актриса і телеведуча Ольга Сумська регулярно радує шанувальників знімками і відео з особистого життя і професійної діяльності. Цього разу зірка показала в соцмережі instagram архівне фото з дитинства.

Ольга Сумська активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників контентом. Так, цього разу знаменитість показала архівний знімок з дитинства.

Ольга Сумська, фото з Instagram
Ольга Сумська, фото з Instagram

На фото Ользі Сумській близько 11 років. Вона вийшла на прогулянку зі своєю старшою сестрою Наталією Сумською, якій тоді було 21 рік. Поки молодша сестра каталася на гойдалці Наталя стояла поруч, спостерігаючи за майбутньою зіркою українського кіно і театру.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"З Наталією. 1977 рік", - підписала фото актриса.

Варто відзначити, що Ольга Сумська нещодавно ділилася серією архівних фотографій зі свого юнацтва. На опублікованих знімках майбутній актрисі всього 14 років. Вона поділилася спогадами, що в ті роки жила в Запоріжжі, і її батько влаштовував справжню ковзанку біля будинку.

Раніше Знай писав, Ольга Сумська закликала залишати їжу бездомним з тяжкою долею:"будуть вдячні". Артистка нагадала своїм шанувальникам, як важливо звертати увагу і піклуватися про знедолених людей.

Також ми писали, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко букетик, але красуня несподівано роздвоїлася: "Їду додому".