Відомий український співак Арсен Мірзоян досить показав, чим любить займатися у вільний час. Виявилося, що цей час він любить приділяти спорту.

Арсен Мірзоян має чимало шанувальників, саме тому він час від часу любить тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.
Відомо, що артист чимало часу приділяє спорту, особливо бігу. Саме тому, коли є вільний час він відправляється на пробіжку, тому і цей раз не став винятком.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

"Кажу: Саня, давай запишемо гітару. А він: давай завтра перед чеком… дякую :) От і вивільнив трохи часу :)", - зазначив Арсен Мірзоян.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян вирішив поділитися й кадрами зі свого тренування. На першому фото він позував у шортах, футболці та шапці. Звісно ж артист не забув про музику для бігу, тому одягнув ще й навушники. На другому фото він показав, як виглядає вже після тренування. Він зняв шапку став схожим на "кульбабку", адже його волосся було дуже пухнастим.

"Горе лукове ! Друга фотка то для мене . СПС", "Ой! Кучерявка Сью-- Арсеню", "Домовичок Арсен", - так прокоментували образ Мірзояна після тренування його фанати.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів