Українська виконавиця, дочка народної артистки Ніни Матвієнко і дружина співака Арсена Мірзояна, Антоніна Матвієнко активно веде свій блог в соціальній мережі instagram і регулярно радує шанувальників яскравими кадрами. Цей раз не став винятком і зірка показала, як веселиться з чоловіком на ковзанці.

Антоніна Матвієнко регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками і радує їх новими фото і відео з подорожей, прогулянок і всього, що відбувається в її житті.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Так, цього разу знаменитість показала, як розважається з чоловіком Арсеном Мірзояном у вільний час. Подружжя вибралося на ковзанку, проте покататися вирішив тільки Арсен, Антоніна ж чекала чоловіка за огорожею.

Арсен Мірзоян. Фото: скріншот instagram сторіс
Арсен Мірзоян. Фото: скріншот instagram сторіс

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Антоніна Матвієнко вирішила зняти на камеру, як її чоловік підкорює лід. Незабаром про те, що ведеться зйомка, дізнався і сам Мірзоян, і почав посилати коханій дружині повітряні поцілунки, а після за допомогою вельми незручних рухів дістався до неї і поцілував. Все це дійство супроводжувалося під енергійну і веселу музику, яку підставила у відео співачка.

Раніше Знай писав, Арсен Мірзоян з трьома хлопчаками взяв в руки старий інструмент, про це і мріяла Тоня Матвієнко.

Також ми писали, Тоня Матвієнко з квітами згадала про двох головних янголят - Арсен Мірзоян "в угоду" не входить.

Нагадаємо, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом.