Популярна українська співачка, телеведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська напередодні найромантичнішого свята Дня святого Валентина вирішила поговорити про почуття.

Співачка Оля Цибульська має чимало шанувальників, саме тому вона з задоволенням тішить їх новими фото, відео, новинами з особистого та професійного життя, або ж корисними порадами у своєму Instagram, де за нею стежить понад 770 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

Цього разу артистка вирішила поспілкуватися з шанувальниками. Саме тому залишила спеціальне віконечко, де її підписники в Instagram могли питати її думку стосовної тої чи іншої теми.

Одна з підписниць поцікавилася, як Оля Цибульська ставиться до того, аби зізнатися хлопцю у своїх почуттях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото:  instagram \\ cybulskaya
Фото: instagram \\ cybulskaya

Знаменитість зазначила, що вона не роздумуючи б розповіла про свої почуття, адже легше одразу знати правду, ніж мучитися догадками.

"Я б зізналася. Краще знати відповідь на запитання, ніж мучитися здогадками. Навіть, якщо любов не взаємна, вона окриляє. Це дар - "любити". Його мають не всі", - зізналася Оля Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська відкрила безпрограшний спосіб загадування бажань на Новий рік: "Точно збудуться". Оля Цибульська розповіла, як загадувати бажання, аби вони точно здійснилися

Раніше Знай писав, Цибульська зізналася, що їй довелося пережити через Лесю Нікітюк: "Жирна, розплакалася і...". Між ведучим Сергієм Притулою та Олею Цибульською розбушувався дуже цікавий діалог щодо її ваги

Также Знай сообщал, Оля Цибульська зізналася, з ким проводить увесь свій час - чутки про Дзідзьо вмить пішли в небуття: "Море по коліна"