Відомий український дизайнер Андре Тан вже тривалий час займається різними духовними практиками. Знаменитий мольєр неодноразово ділився своїми знаннями зі своїми шанувальниками, і цей раз не став винятком.
На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежити понад 270 тисяч осіб, він розповів про японську філософію "Ікігай", яка допомагає знайти улюблену справу. Ця філософія складається з п'яти простих кроків.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан


Крок 1. Починайте з малого


Подумайте і згадайте, чим Вам подобається займатися найбільше в житті. Якщо в цьому занятті є сенс, то почніть приділяти йому більше часу. Почніть хоча б з години в день, і через деякий час ви помітите перші зміни.


Крок 2. Звільніть себе від зайвого

Спробуйте на мить забути про всі переживання і буденну суєту. Постарайтеся "вимикати" зайві хвилювання і прислухатися до себе. У цьому може допомогти медитація, ви неодмінно повинні "чути" себе.

Крок 3. Прагніть до гармонії і стійкості

Приберіть зі свого оточення все, що заважає і приносить дискомфорт. Це стосується всіх сфер життя, від обстановки до людей.

Крок 4. Радуйся дрібницям

Спробуйте знайти речі, які приносять задоволення і почніть наповнювати свій день приємними моментами. Адже справжнє щастя завжди навколо нас.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан



Крок 5. Намагайтеся бути тут і зараз

Щоб отримувати задоволення від процесу, потрібно бути повністю в нього зануреним. Спробуйте сфокусуватися на головному і не зациклюватися на проблемах і помилках.

"Порада особисто від мене: не женіться за визнанням і грошима! У сучасному світі майже кожен хоче більше грошей, влади, впливу. Але отримавши це, вони не стають щасливішими. А знаєте чому? Питання швидше риторичне. Гроші обов'язково прийдуть, коли знайдете справу всього життя", — підсумував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадавши, Андре Тан зізнався, що зміг знайти в українках, як справжній чоловік: "токсичні і нікому не потрібні...". Модельєр заявив, що сам зміг виділити для себе цілих три види відносин для пар

Раніше Знай писав, Андре Тан без трусів повторив успіх легендарного Ів Сен Лорана, українці ахнули: "найбільший..."

Також Знай повідомляв, модельєр Андре Тан назвав справжніх "вбивць стилю" для жіночих ніжок: "вони вкорочують вам..."