Популярний австрійський поп-співак Томас Нойвірт, який більш відомий під своїм жіночим альтер его Кончіта Вурст, поділився новими кадрами. Як зараз він виглядає.

Новий пост був опублікований на сторінці артиста в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються нові кадри, а також розповіді про його життя.

Цього разу в новій публікації Томас Нойвірт з'явився в типовому для себе образі. Вже впізнавана на всю Європу борідка, масивні сережки-кільця, а також пірсинг в носі. Не обійшлося і без яскравого макіяжу.

На наступних кадрах Томас в обтягуючих штанях, чорній майці, а також підборах. Все це в рамках документального фільму, який вже вийшов на YouTube.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В одному з попередніх постів він відправився на Канарські острови, де відмінно провів час зі своїми друзями. Там він без епатажних образів, змінив концертні сукні на спортивні штани бірюзового кольору. Також, можна помітити червону кепку і чорну толстовку. Вони разом прогулялися по пустелі, і зробили неймовірні фото, які запам'ятаються на все життя.

Нагадаємо, що популярність до артиста прийшла після того, як він в образі Кончити Вурст виступив на пісенному конкурсі "Євробачення-2014", де і здобув перемогу. Чоловік в жіночому образі з бородою підкорив всю Європу, і надовго залишився в пам'яті у глядачів.

Кілька років тому він зізнався, що у нього ВІЛ-позитивний статус. Він би ніколи не став про це розповідати публічно, якби не почали надходити погрози.

"Я сподіваюся дати людям сил і зробити ще один крок проти стигматизації людей, які через свою поведінку або не зі своєї вини заразилися ВІЛ",-сказано в повідомленні.

Нагадавши, за що лаяти Вітаса і парадокси Кончіти Вурст

Раніше повідомлялося, що побідниця "Євробачення" Кончіта Вурст змила весь макіяж і перетворилася на гарячого хлопчину: мужності додалося вмить

Також, еретендентка від України на Євробачення, ROXOLANA зробила відверте зізнання-ось чому перемогти складно