Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка також є дружиною Володимира Дантеса, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Крім активного користування Instagram, Надя Дорофєєва також не забуває і про своїх фоловерів в TikTok, де регулярно розміщує різні розважальні відеоролики. Артистка продовжує радувати фанатів цікавими колабораціями, і в ролі її головної напарниці частенько буває Даша Кубик, яка славиться своїм особливим гумором і стилем.

Даша Кубик, скріншот з TikTok
Даша Кубик, скріншот з TikTok

Дівчата зняли чергове гумористичне відео. В Instagram Дашу розкритикували за її творчість, написавши, що вона робить не цікавий контент. Також користувач соцмережі, який адресував їй повідомлення, заявив, що в ньому теплиться надія про те, що вона перестане знімати відеоролики. Вона дала кумедну відповідь, ще й вплела Надю Дорофєєву

- Надя, а навіщо ти у нього живеш?

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

- Та я скоро з'їду вже.

@kubikrombik

Не волнуйтесь #kubikrombik

♬ оригинальный звук - Kubik

Користувачі соцмережі оцінили гумор дівчат і опустили парочку жартів у відповідь. Деякі запідозрили, що Даші в Instagram написав чоловік Наді, Вова Дантес.

Коментарі - tiktok.com/@kubikrombik
Коментарі - tiktok.com/@kubikrombik

Коментарі - tiktok.com/@kubikrombik
Коментарі - tiktok.com/@kubikrombik

Нагадаємо, Надя Дорофєєва влаштувала спекотні Танці з Дашею Кубик і Червоненко, що "втекла" в РФ: крутять попами і закушують

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва підкорила фанатів поглядом хижачки і зізналася, що її надихає: "А ще більше - гонорар"

Також портал Знай.uа писав, що Позитив запалив з рукою Наді Дорофєєвої, але попередив про небезпеку: "Дізнаюся з тисячі"