Алекс Топольський відповів на головні питання, які цікавлять телеглядачів. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі шоу.

Взимку минулого року Григорій Решетник розкрив особистість дванадцятого сезону на шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Хлопець є українським іммігрантом в США, який зміг побудувати успішний бізнес в Майамі. Незважаючи на це, українець хоче знайти наречену саме у себе на батьківщині. На його офіційну Instagram-сторінку підписано 28,3 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

Алекс Топольський. Фото: Instagram
Алекс Топольський. Фото: Instagram

10 лютого на Instagram-порталі "Холостяк" з'явилося відео з Топольським, який відповів на питання, що цікавлять телеглядачів. Зокрема, герой нового шоу розповів про переломний момент в його житті - він втратив батька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Їх було багато, але напевно, самий переломний момент, коли у мене помер батько", - повідомив він.

Крім цього, Топольський зізнався, що хотів би позбутися своєї особистої впертості, а найголовнішою силою свого характеру він вважає можливість відключити внутрішній діалог і дати собі команду йти вперед для досягнення мети.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Нагадавши,відкинутий Златою Огневич Діма Шевченко показав, як підготувався до Нового року: "Мрія". Діма Шевченко після невдачі зі Златою Огневич на "холостячці" кардинально змінив імідж

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.

Також "Знай.ua" писавши, що Віра Брежнєва не приховала "тріщин" в житті з Костянтином