Лариса Ніцой заявила про те, що її труїть компанія Фейсбук. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в цій соціальній мережі.

Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома завдяки ряду різких і категоричних висловлювань і дій щодо проведення мовної політики в Україні, є досить популярною особистістю. Зокрема на її офіційній Станиці в соціальній мережі Фейсбук підписано близько тридцяти тисяч фоловерів, з якими вона ділиться своїми роздумами.

Лариса Ніцой, фото з фейсбук
Лариса Ніцой, фото з фейсбук

11 лютого письменниця опублікувала пост, в якому заявила про те, що її сторінка в Фейсбук під загрозою видалення. Вона при цьому зазначила, що це свідчення цькування з боку американської соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Мені прийшло повідомлення від ФБ, що моя сторінка під загрозою скасування через мову ворожнечі. Офіційно заявляю на весь світ, що Фейсбук мене труїть, бо хто влаштовує мені особисту розправу. А Фейсбук, не маючи достатніх інструментів розібратися, стає інструментом розправи над людьми", - повідомила вона.

Лариса Ніцой, фото з "Фокус"
Лариса Ніцой, фото з "Фокус"

Нагадаємо, раніше захисниця язика Ніцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі: "звідки беруться ці марсіани?"

Також портал Знай.uа писав, що син Лариси Ніцой нагодував батьків шакшукою: "почалася єврейська тема"

Крім цього, портал Знай писав, що Лариса Ніцой поїхала до Маруси звіробій і взяла кулемет в руки. Відома дитяча письменниця, популяризатор української мови та активістка Лариса Ніцой похвалилася днем, проведеним на полігоні з Марусею звіробій.