Голлівудська акторка латиноамериканського походження, активістка і підприємниця Єва Лонгорія, яка відома за роллю Габріель Соліс в культовому телесеріалі "Відчайдушні домогосподарки", обожнює радувати свою армію шанувальників яскравими публікаціями і новинами з насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 8 мільйонів чоловік.

Цього разу 46-річна голлівудська знаменитість поділилася гарячою фотографією, для зйомки якої вона вирішила не обтяжувати себе зайвим одягом. У кадрі Єва Лонгорія постала практично оголеною, але для пристойності все ж вирішила натягнути на себе темну укорочену кофтинку з закритими руками. Також можна розгледіти її сміливу білизну яскраво-оранжевого кольору.

Скріншот з Instagram, Єва Лонгорія
Скріншот з Instagram, Єва Лонгорія

"Ти продовжуєш перегрівати мій телефон", "Чудова 😍😍😍🔥🔥🔥", "Ти виглядаєш приголомшливо красиво 😉", - написали користувачі соцмережі під новими знімками акторки.

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/
Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/
Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Спортивне і підтягнуте тіло артистки дійсно вражає, не кожна дама в її віці може похвалитися такими апетитними формами. Відомо, що в 2018 році Єва Лонгорія народила свого першого і єдиного сина Сантьяго Енріке Бастон від мексиканського бізнесмена Хосе Антоніо Бастона, власника найбільшої медіакомпанії в Латинській Америці "Televisa".

Нагадаємо, "Класика і спорт - ідеальне поєднання": зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала "гоп-стоп" по-голлівудськи

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія з "Відчайдушних домогосподарок" розповіла, з ким плутають її фанати: "Всіх їх люблю"

Також портал Знай.uа писав, що маленька принцеса з "Відчайдушних домогосподарок" Хуаніта Соліс перетворилася на королеву: цю 20-річну красуню ти не впізнаєш