Відома українська актриса і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару досить рідко дає відверті інтерв'ю, тому про її особисте відомо не так вже й багато.

Але, Ірина Сопонару все ж зважилася на велике та відверте інтерв'ю Аліні Олицькій у програмі "Без комплексів". Анонс розмови із зіркою "Одного разу під Полтавою" Аліна Олицька поділилася на своїй сторінці в соцмережі Іnstagram.

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

В інтерв'ю Ірина Сопонару розповіла про багато аспектів свого життя, зокрема про "Жіночий квартал", стреси, пластичні операції, відносини і розставання. Спочатку знаменитість заговорила про напругу через яку у неї іноді навіть зводить щелепу.

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

" Я настільки напружена внутрішньо, що я навіть сплю і не розслабляюся уві сні. Я прокидаюся з ранку, у мене зуби зчеплені", - розповіла вона.

Також Сопонару вирішила обговорити тему пластичних операцій, виявилося, що до них знаменитість ставитися не дуже позитивно. Не змогли вони торкнутися теми роботи і зйомок зі сценами поцілунків.

"Поцілуватися в засос, потім прийти додому до свого чоловіка і сказати: "А що? у мене робота", - іронічно додала Сопонару.

Коли мова зайшла про стосунки виявилося, що Ірині Сопонару довелося пережити гіркий досвід. За її словами, вона зустрічалася з чоловіком, а через деякий час виявилося, що у нього вже є дівчина.

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

"Мені написала його дівчина. Мені написала його дівчина бляха муха. У мене вкрали роки життя, і ніхто мені їх не поверне", - підсумувала Сопонару.

Нагадавши, Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "показала Пальмі горбки без ліфчика:"знімали". Українська знаменитість показала як відпочиває з бойфрендом в Таїланді