Відомий український співак Віталій Козловський знову став студентом та здобув другу вищу освіту. Знаменитий артист отримав диплом магістра.

Такою новиною Віталій Козловський поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям пильно стежить понад 75 тисяч осіб.

Так, стало відомо, що 36-річний український музикант Віталій Козловський вирішив розповісти про своє досягнення. Артист отримав музичну освіту, та навіть поділився кадрами, як він захищав диплом перед комісією.

Віталій Козловський, фото:  instagram \\ vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram \\ vkozlovskiy

Відомо, що артист півтора року навчався на факультеті музичного мистецтва в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, щоб здобути музичну освіту. Що цікаво, для Козловського це друга вища освіта, свою першу він отримав у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті журналістики.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Віталій Козловський, фото:  instagram \\ vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram \\ vkozlovskiy

"Сьогодні захистив диплом магістра, тепер маю другу вищу освіту😉 Не виспався, не поснідав, але все пройшло достойно:) Хто не знав, моя перша спеціальність – журналіст, а друга вже стосується основної діяльності – естрадного співу. 🗣❤️ Діліться, хто ви за освітою!", - зазначив Віталій Козловський.

Віталій Козловський, фото:  instagram \\ vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram \\ vkozlovskiy

Нагадаємо, Віталій Козловський зробив це поруч з жінкою вперше за рік: костюм убив усіх наповал. Артист поділився своїми планами на кінець тижня. Те, чого так довго від нього чекали шанувальники

Раніше Знай писав, Віталій Козловський зізнався, яку суму винен Ігорю Кондратюку: сотні тисяч доларів все-таки доведеться віддати. Артист розповів про свій конфлікт з колишнім продюсером. Планує поставити крапку раз і назавжди

Також Знай повідомляв, Раміна обрала не того? Віталій Козловський навчився дечому особливому біля спортивної красуні