Відомий український артист Віталій Козловський порадував важливими новинами. Справа в тому, що днями він порадує слухачів новою композицією.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами, а також використовує цю платформу як майданчик для просування своїх пісень.

На новому кадрі він в незвичайному костюмі сірого кольору обіймає блондинку в рожевій сукні. Окремої уваги вартий піджак Віталія Козловського, адже рукава там суцільні, і доходять аж до долонь, як рукавички.

Прем'єра нової пісні артиста відбудеться вже в п'ятницю, 4 лютого, і як вона буде називатися - поки що секрет.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Примітно, що це перша нова пісня від Віталій Козловського практично за рік. Крайній раз прем'єра була ще в кінці липня.

Після цього чоловік важко переживав смерть свого батька, і закрився в собі.

Правду кажуть, що час лікує, і ось, він готовий повернутися в музику з новим хітом.

При цьому, був знятий навіть Музичний кліп, і по всій видимості опублікований кадр якраз звідти. Саме в цих образах вони там з'являться.

"Чекаємо п'ятницю, щоб у Міністерстві прем'єр побачити ваш кліп Віталій🔥 😍", "James Bond?) ", "Дуже красиве фото" - пишуть шанувальники в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Віталій Козловський прикрив своїм тілом таємничу незнайомку

Раніше повідомлялося, що Віталій Козловський вирішив кардинально змінитися, навіть Оля Цибульська не стрималася

Також, Віталій Козловський приманив дівчину своїми сідницями-тепер не відірвати