Відомий український співак Віталій Козловський вирішив вперше розповісти, яку суму грошей повинен своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку.

Вже десять років триває конфлікт між підопічним і продюсером Ігорем Кондратюком. І це при тому, що раніше вони були частиною сім'ї один для одного, і співпрацювали вони з 2003 року, після перемоги в шоу "Шанс".

Фото зі сторінки Віталія Козловсього
Фото зі сторінки Віталія Козловсього

"Я його і сьогодні називаю духовним наставником. Це був такий батько Тарас Бульба. Який мене породив. І захотів убити", - зазначив артист.

Після десяти років співпраці Віталій Козловський захотів далі рухатися, але вже самостійно, без наставництва продюсера, що сильно розлютило Ігоря Кондратюка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Він заборонив артисту виконувати його хіти, і подав на Віталій Козловського до суду, де зажадав грошову компенсацію в розмірі 300 тисяч доларів.

Віталій Козловський, фото з Instagram
Віталій Козловський, фото з Instagram

Артисту вже набридло це, і він хоче поставити крапку в конфлікті, і незабаром зробить це.

"Це питання вирішується фінансовими моментами. А які я буду використовувати інструменти, я про це коли-небудь розповім. Я із задоволенням з ним зустрінуся. Я навіть про це вірш написав!"- зазначив співак.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, фото: вільне джерело
Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, фото: вільне джерело

Зараз Віталій Козловський працює над новим матеріалом, і за останній рік шість артисток запропонувало заспівати з ними в дуеті. Музикант також вважає, що він знає, як звучить зараз музика, і зокрема він сам.

Нагадаємо, що Віталій Козловський зробив це поруч з жінкою вперше за рік: костюм убив усіх наповал

Раніше повідомлялося, що Раміна вибрала не того? Віталій Козловський навчився дечому особливому біля спортивної красуні

Також,Віталій Козловський вирішив кардинально змінитися, навіть Оля Цибульська не стрималася