Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес, який зараз активно займається сольною кар'єрою, часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 650 тисяч осіб.

На фан-сторінці Наді Дорофєєвої на розважальній платформі TikTok вийшов цікавий відеоролик з відповіддю Володимиром Дантеса для всіх хейтерів, які звинувачують його дружину в тому, що під час концертних виступів вона дозволяє собі оголюватися і виходити на сцену в напівроздягненому вигляді. У приклад він навів 48-річну Дженніфер Лопес, яка з'явилася до своїх фанатів у спокусливих панчішках і білизні.

Скріншот з TikTok, фан-сторінка Дорофєєвої
Скріншот з TikTok, фан-сторінка Дорофєєвої

"Якщо ви хоч раз ще скажете, що Надя одягається... точніше, що на ній мало одягу... Ну, добре, як би, а їй не 48. Можливо ось так вона буде в 48 виступати", - сказав Дантес на відео і вказав на танцюючу Дженніфер Лопес на екрані телевізора.

За словами Володимира, на тілі його дружини достатньо одягу і всі ці звинувачення ні до чого. Звичайно, артист відповів в жартівливій формі, незважаючи на грізні фразочки і тон. Користувачі соцмережі оцінили гумор Дантес і підтримали Дорофєєву, адресувавши їй безліч приємних компліментів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya
Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya

Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya
Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya

Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya
Коментарі - tiktok.com/@drfvanadya

@drfvanadya

Ответ пользователю @cristal1ck inst: gorit_dorofeeva #надядорофеева #дорофеева #nadyadorofeeva #drfvanadya #концерт #vremyaisteklo #dorofeeva

♬ оригинальный звук - ᴡᴇʟʟ, ᴡʜᴏ ɪs ᴅᴏʀᴏꜰᴇᴇᴠᴀ?

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зняла штанці і покликала українців цілуватися: "Реально?"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Кубик викрила Надю Дорофєєву - живе у чужого чоловіка: Дантес влаштував "перевірку"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес розповів, чому йому не спиться з Надею Дорофєєвою: "Як зробити ніж з води, диму і..."