Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка також є дружиною Володимира Дантеса, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу Надя Дорофєєва розмістила розкішний рекламний відеоролик для відомого спортивного бренду "Puma". У кадрі вона показала себе з найкращих сторін, гарячою і сексуальною. Артистка проникливо дивилася в камеру, немов зачаровуючи численних полконников, і всіляко демонструвала підтягнуту фігуру, якій можуть позаздрити багато молодих дівчат.

Надя Дорофєєва, скріншот з відео
Надя Дорофєєва, скріншот з відео

У підписі до публікації вона зізналася, що джерелом її натхнення є сміливі представниці жіночої статі, які не бояться перемагати, змінюватися і виходити за рамки, які диктує суспільство.

"Мене надихають сміливі дівчата! Дівчата, які перемагають у своїх сферах, не бояться змінюватися і виходити за рамки очікувань суспільства, змінюють світ кожен день, об'єднуються заради спільних цілей", - написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Надя Дорофєєва влаштувала спекотні Танці з Дашею Кубик і Червоненко, яка "втекла" в РФ: крутять попами і закушують

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес зібрався покинути Надю Дорофєєву перед Днем Валентина: "Не скоро побачите"

Також портал Знай.uа писав, що Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Ною, що про*бав"