Відома українська співачка та молода матуся MamaRika напередодні Дня святого Валентина поділилася цікавою ідеєю подарунку для коханого.

MamaRika має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями зі свого особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 440 тисяч осіб.

Співачка зізналася, що дарувати на свята банальні подарунки вже не прийнято. Саме тому потрібно шукати стильну та елегантну заміну звичайним пінам для гоління та різноманітним бритвам.

Фото: instagram \\ mamarika_official
Фото: instagram \\ mamarika_official

"Що йому подарувати на День Закоханих?!🤯 Дівчулі, це питання із року в рік залишається відкритим, тому шо всі можливі носки, трусішкі та гелі для бриття вже давно роздарені😂Ідеї на нулі, нерви теж, але Мамка готова прийти вам на допомогу. Розказую: коли минулого разу ми подарували набір від "Whiskey Stones" моєму свекру на ювілей, я бачила великі очі Сєргєіча, які дали мені прямий натяк - він теж такий хоче, ахаха", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн
Показати ще

Фото: instagram \\ mamarika_official
Фото: instagram \\ mamarika_official

Саме тому, що подарувати на цей День святого Валентина своєму коханому Сергію Середі вона точно знала. До того ж до цього подарунку можна додати іменне гравіювання, що зробить його більш особливим.

"Кароч ви знаєте що робити, і дуже сподіваюся, шо тепер мінус одна головна біль у вашому списку справ на найближчий час. Не дякуйте за пораду🙌", - підсумувала вона.

Нагадаємо, MamaRika підказала, як не збожеволіти на самоізоляції з чоловіком наодинці: "Ще досі доковбашує". Молода мама поділилася декількома правилами, які буквально врятували її сім'ю

Також Знай писав, MamaRika розповіла, як влаштовує "струс" Сергію Середі: "Стільці літають по дому". Співачка розповіла, що іноді дозволяє собі виплеснути емоції

Раніше Знай повідомляв, "Чувак переборщив з гасом": MamaRika ледь не згоріла під час зйомок, ексклюзивні кадри