Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова), яка зовсім недавно вперше стала мамою сина, не забуває про свою творчу кар'єру і численних шанувальників в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 440 тисяч осіб.

MamaRika написала пост про свій досвід самоізоляції через зараження коронавірусом. Як повідомила артистка, хворіла вона з усією своєю сім'єю, тому "закритися" на карантині довелося всім. Молода матуся створила список так званих правил, які допомогли їй за цей нелегкий час не зійти з розуму.

"Наш перший раз був дуже несподіваним і тяжким.Само собою, шо всю нашу сім’ю ше досі доковбашує, але вже можемо робити певні висновки 🧐", - написала співачка.

Скріншот з Instagram, MamaRika
Скріншот з Instagram, MamaRika

Виявилося, нічого надприродного робити не потрібно - тільки піклуватися один про одного, продовжувати жартувати, не панікувати, і звичайно ж, використовувати час з користю. Артистка впевнена, що її поради врятують тих пар, які застрягли на самоізоляції, як колись і вона з чоловіком Сергієм Середою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

"Якшо ви зараз теж карантинитесь, вірю, шо Мамкині поради пригодяться", - підсумувала Анастасія.

Нагадаємо, MamaRika розповіла, хто її обдаровує справжнім коханням-чоловіка Сергія середи в списку немає: "Я навіть не сподівалася"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika після пологів зважилася на кардинальну зміну образу - вже обирає наступний колір волосся: "Дуже личить"

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika без штанів під ялинкою зізналася, кому і як можна подарувати тепло: "Просто віддати..."