Анна Руднєва задалася питанням, яке хвилює всіх тридцятирічних. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська співачка, автор-виконавець, актриса і дизайнер стала популярною за роллю в популярному серіалі "Ранетки", який розповідав про створення шкільної рок-групи.

Згодом музичний колектив з серіалу став реальний і дівчата, включаючи саму Аню Руднєву почали випускати альбоми та концерти. На офіційній Instagram-сторінці 265 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

У лютому дівчина опублікувала відео, на якій підняла питання швидкого дорослішання.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Мені 25, а я досі не розумію, чому мені 32?",- підписала відеозапис жінка.

Фолловери масово підтримали роздуми співачки. Були й ті, хто написав втішаючі слова.

"Така ж дурниця, мені 30, в сенсі? 😂 😂 😂 😂 "; "А я на секунду повірила що ані і правда 25😯"; "хочу сказати що ти не мало не змінилося після такого як знімалася в серіалі Ранетки Ти мені завжди подобалося і єдине що у тебе змінилося це те що кожен день красивіше і красивіше😍 🔥 🔥❤", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Женя Огурцова з "Ранеток" поскаржилася на домагання продюсерів:" дорослий мужик закриває мене в номері..."

Раніше повідомлялося, що "Кадетство" - серіал, який Всі дивилися після школи: як виглядають актори через 15 років

Також, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання: збій в організмі