Дует 2tone, що складається з двох друзів, вуличних музикантів Івана та Богдана викликав справжній фурор на шоу "Голос країни-12". Вони виконали хіт групи 5'nizza "Солдат". Відповідне відео опублікували на сторінці twotoneofsound в instagram.

Дует 2tone виступив на "Голос країни-12" з піснею "Солдат". Всього одна гітара і два голоси змогли видати колосальний сплеск енергії в залі.

Дует 2tone. Фото: скріншот youtube
Дует 2tone. Фото: скріншот youtube

"2 TONE = Іван і Богдан, поєднала нас музика і почуття гумору. Зараз є час, коли у нас багато ідей, хочемо втілювати і працювати над ними все більше і більше. Наша енергія кипить, як дикий вихор, тому ми з радістю візьмемося за класну пропозицію цікавого заходу, де зможемо подарувати цю енергію кожному з вас", - йдеться у підписі до відео з виступу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Музикантам вдалося привернути увагу відразу двох зіркових тренерів - Святослава Вакарчука та Олі Полякової. Лідер групи "Океан Ельзи" обернувся на перших секундах, тільки почувши вокал хлопців. До слова, саме його хлопці і вибрали в якості тренера.

Раніше Знай писав, на "Голос країни" з'явиться брутальний рокер - Оля Полякова вже закусила губки в передчутті: "Іди сюди".

Також ми писали, Віра Брежнєва вирішила "підмазатися" до дочки Меладзе після" Голос країни-12", але вийшло так собі.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "Продовжуй сяяти". Як розвивалася кар'єра співачки від групи ВІА Гра до сольного проєкту і власного бренду.