Анна Снаткіна розповіла про свої бажання. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Багато глядачів пам'ятають її участь у стрічках" Тетянин день"," ділянка "і"Приречена стати зіркою". На цьому проекти, в яких знімалася Анна, не закінчуються. Жінка зв'язується зі своєю аудиторією через соціальну мережу Instagram, на яку підписано 341 тисяча фоловерів. Вони лайкають і коментують кожен його пост.

12 лютого дівчина опублікувала фотографію, на якій постала на сходинках в приміщенні. Дівчина одягнена в чорний костюм і стоїть спиною перед камерою. У підписі до фото вона зазначила про те, що хоче залишатися вдома, незважаючи на те що любить кінотеатри.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"I like to go to the cinema, but today I want to stay at home…. 🤍", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Наша улюблена 😍"; " так Ганнуся колись потрібно і відпочити ❤😍 😙"; "люблю сидіти вдома, че в кінотеатрах хорошого... Навіть матюкатися не дадуть😂 😂 😂"; " клас, Така елегантна👏", - повідомила вона.

Нагадаємо, що стало відомо про найбільший жаль Єлизавети II за 70 років.

Портал Знай.uа повідомляв, що помер Леонід Куравльов-зірка "Іван Васильович змінює професію"і " Бригада". Пішов з життя великий радянський і російський актор Леонід Куравльов.

Також Знай повідомляв, що пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони. Про загибель чоловіка повідомив Союз кінематографістів Росії. Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома.