Зірки серіалу "Моя прекрасна няня" зустрілися через шістнадцять років. Відео опублікували в соціальній мережі Тікток.

Відомий російський серіал" Моя прекрасна няня", який був знятий за мотивами американського шоу дев'яностих, підкорив безліч шанувальників. Доля провінційної героїні Анастасії Заворотнюк, яка змушена була працювати нянею в елітний будинок, став неймовірно популярною.

Ольга прокоф'єва і Борис Смолкін. Фото: скріншот відео

Одним з найбільш колоритних другорядних персонажів стали дворецький Костянтин і фінансовий директор Шаталіна Жанна Аркадьєва, які були легендарними суперниками. Однак в реальності актори Борис Смолкіна і Ольга Прокоф'євої в хороших відносинах.

@fan_serialov37

Встреча спустя 16 лет 😍#ольгапрокофьева #бориссмолкин #судьбачеловека #мояпрекраснаяняня #жаннааркадьевна #жаннааркадьевнаиконстантинниколаевич #константин #россия1

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
♬ оригинальный звук - fan_serialov37🍫

Нещодавно виконавець ролі Костянтина опинився в шоу" Доля людини " з Борисом Корчевніковим. Там Борису Смолкіну приготували сюрприз-зустріч з Ольгою прокоф'євою через цілих шістнадцяти років. Спочатку Корчевников запитує до Смолкіна, навіщо він смикав Жанну Аркадіївну за кіски, а потім ззаду з'являється сама актриса і ніжно обіймає чоловіка. У відповідь актор цілує її щоку.

"Вона шикарна, здається що року її зробили тільки краше)"; "якось трохи в сльозу пробило"; "Таке відчуття , що вони зі зйомок прямо в студію )) зовсім не змінилися, з роками тільки краше", - повідомляють зворушені глядачі.

Нагадаємо, раніше Цискарідзе проговорився про те, як живе онкохвора Анастасія Заворотнюк без голосу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", онкохвора Анастасія Заворотнюк помітили в авто поруч з чоловіком Петром Чернишовим.

Також "Знай.ua" писав, що дочка "моєї прекрасної няні" Заворотнюк зізналася, чому досі не зробила найважливішого кроку