Більше трьох років відома російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться зі смертельним захворюванням. Багато рідних просто відмовляються говорити про її стан, проте близькі друзі і колеги іноді все ж діляться подробицями у медіа.

Відомий хореограф і даеж колишній партнер по танцях Насті Микола Цискарідзе прокоментував чутки про те, що у 50-річної Заворотнюк пропав голос, і вона не може говорити.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Микола Цискарідзе, скріншот: YouTube
Микола Цискарідзе, скріншот: YouTube

"У мене немає таких відомостей... Я б привів Насті фоніатра, але ті генії, які були у Великому театрі, вже в світі іншому. Я впевнений, що з Настею все налагодиться. Взагалі є речі, про які не можна прилюдно говорити. Можу обговорити щось з самою Настею, з нашими близькими друзями. Але розповідати це громадськості не треба. Знаю, як багато людей щиро люблять Анастасію. І це для неї величезна підтримка. Петя і сім'я зробили все так тактовно, що ніде немає поганих фотографій. Те, що з Настею, це дуже боляче", — сказав 48-річний артист балету.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Микола Цискарідзе і Заворотнюк, скріншот: YouTube
Микола Цискарідзе і Заворотнюк, скріншот: YouTube

Зірка "Моєї прекрасної няні" перенесла кілька операцій за кордоном. Зараз Анастасія лікується в Росії, живе артистка в підмосковному котеджному селищі Крекшино.

Сусіди часто бачать Анастасію. За їхніми словами, зовнішність Заворотнюк сильно змінилася.

"Іноді її возять на процедури в клініку. Я бачила, як доглядальниця вивезла актрису на каталці і, мабуть, чекала машину. Анастасія дуже повна, з одутлим обличчям, була закутана, на шиї щільний шарф. Її насилу можна впізнати. Але очі її залишилися ті ж — вона подивилася осмислено, хоча страдницьки. Це був погляд розумної людини. Але доглядальниця невпинно зворушливо посміхалася і поводилася з нею так, ніби перед нею мала дитина. Не знаю, можливо, їх так навчили", - розповіла одна з мешканок елітного села.

Імовірно Настя Заворотнюк з чоловіком, скріншот: YouTube
Імовірно Настя Заворотнюк з чоловіком, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк натягнула котика на груди і захотіла в Карпати: "Потім звикаєш".

Як повідомляв Знай.uа, Анна Заворотнюк прокоментувала злиті фото онкохворої мами: "Під Богом ходимо".

Знай.uа писав, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк підставила попу під сонечко в Дубаї: "Класно іноді".