Відома актриса, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже третій рік бореться з онкологічним захворюванням. Знаменитість довгий час не з'являлася на публіці, але недавно в Мережу злили знімок, на якому, імовірно, зображена Заворотнюк зі своїм чоловіком Петром Чернишовим. Знімок опублікували в соцмережі instagram.

Відтоді як в Анастасії Заворотнюк діагностували рак головного мозку минуло три роки. Весь цей час серед шанувальників ходять чутки, що зірка змінилася до невпізнання через хіміотерапію. Всі ці роки актриса не публікувала нові знімки в соціальних мережах і не з'являлася на публіці. Однак нещодавно в Мережу потрапив знімок з камер відеоспостереження.

Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео
Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео

На фото чоловік зірки "Моя прекрасна няня", А поруч з ним сидить повна жінка з короткою стрижкою в напівлежачій позі. Багато користувачів мережі тут же припустили, що це Анастасія Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк вже третій рік бореться з раком головного мозку. У 2019 році зірка лікувалася в Німеччині, де їй зробили трепанацію черепа, щоб дістатися до пухлини. Після цього вона повернулася в Росію і продовжила лікування. Відомо, що зараз актриса живе в заміському будинку, де лікарі надають їй необхідну допомогу.

Раніше Знай писав, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні" нарешті розповіла правду про стан матері.

Також ми писали, багатий залицяльник Анастасії Волочкової пояснив, чому балерина пиячить і свариться з пілотами.

Нагадаємо, зірка "Універу" Настя Самбурська вивалила на берег свої" буйки", щоб показати головне.