Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, як проводить вільний час з чоловіком. Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

"Хочеш сонця? Став (ЕМОДЖІ у вигляді сонечка)", - підписала зірка знімок, на якому позує в білому купальнику на борту яхти. Судячи з усього, Каменських відпочиває на березі моря в теплих краях, і насолоджується життям по повній.

Її шанувальники оцінили таке відео і музику до нього.

"Як круто знято відео", "Навіщо мені сонце? Для чого, скажи мені, місяць Сен-Тропе? Коли твій погляд світить яскраво. У цьому сенсу нуль, якщо тебе поруч немає...", "Ви така позитивна!!!", - захоплюються шанувальники.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Сховай целюліт, дитинко», «Бідолаха, вже не знає, чим людей здивувати", "Країна на порозі війни, а наші "бідні" артисти, які так зубожіли за період карантину, сиділи без роботи і т.д, викладають фото з Мальдів. Дійсно, можна поспівчувати", - обурюються інші читачі сторінки.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Нагадаємо, раніше півфіналіст "Голос країни" Michael Soul готується посунути Полякову і Винника.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.

Також " Знай.ua" писавши, що Настя Каменських несподівано змінила стать, слідом за Андрієм Данилком: як красуня виглядає з бородою.