Внучка легендарної української співачки Софії Ротару - Соня Євдокименко, яка активно будує кар'єру моделі, поділилася новими знімками. Цього разу дівчина показала свій модний весняний образ.

Свій новий пост вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і модельною кар'єрою спостерігають 167 тисяч читачів. Із завидною регулярністю казково красива дівчина балує своїх шанувальників новими кадрами.

На цей раз блакитноока шатенка з точеними вилицями показала образ в об'ємному блейзері, який як саз актуальний в цьому сезоні. Свій образ вона доповнила довгими шкіряними рукавичками і великими наручними годинниками.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

Широкий блейзер чоловічого крою з дивними "підтяжками" з боків приховав фігуру дівчини, проте на другому знімку дозволяє розглянути її стрункі ніжки в колготках-сіточці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"absolutely stunning (абсолютно приголомшливий)», «Ну яка красива», «стильна і дуже красива Сонечка!", "Дуже рафінована дівчина", - захоплюються читачі сторінки.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

"Справжня російська красуня", - пише один з коментаторів.

"Вона справжня українська красуня", - заперечує інший.

Нагадаємо, як зараз виглядає онук Софії Ротару, названий на честь її покійного чоловіка: незабутній погляд, як у дідуся.

Раніше Знай писав, внучка-красуня Софії Ротару В кофтині серед міста оголила груди:"дуже стильно". Соня Євдокименкко поділилася кадрами з нової фотосесії.

Також Знай повідомляв, внучка Софії Ротару показала свого улюбленого "блондинчика", жодна жінка не встоїть: носить на руках.