Дружина популярного теле - і радіоведучого, героя романтичного шоу" Холостяк " Микити Добриніна, Дар'я Квіткова, знову порадувала шанувальників повідомленням в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйона чоловік.

Цього разу вона поміркувала про те, як буває важко виходити з дому, коли хочеться залишатися з рідними і близькими.

"Як сьогодні було важко збиратися, хотілося залишитися вдома в халаті і на дивані є салати», - пише дівчина, публікуючи відеоролик, в якому одягається на вулицю.

"Доброго ранку! Коли ви знаєте, що ваша дитина прокидається щогодини, дивитися серіал до першої години ночі - дуже погана ідея. Ну що, у нас з вами сьогодні завдання - спочатку на тренування, а потім на дитячий День народження», - ділиться Квіткова.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вона додала, що голову помиє в спортзалі, а з іншим потрібно розібратися відразу. Вона підібрала спідницю і піджак, не забуваючи приділяти увагу своєму синові, який не проти допомогти мамі знімати відео. Пізніше вона змінила одяг на костюм оверсайз, а потім – на кофтинку в смужку і чорні штани.

«Ми беремо сумочку, щоб впихнути в неї невпихуемое. Туди відправляється все, що нам потрібно для миття голови, і кросівки... чоловік зі мною не розлучився – щоб ви розуміли, як я одягаюся. Потрібна якась куртка ... Гав-гав!», - закінчила збори дівчина, поцілувала сина і помчала.

Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: Instagram

"Рубрика вогонь, вас дуже приємно дивитися, кожен раз хороше перевтілення", "Готова дивитися кожен день цю рубрику 365 днів у році. Особливо подобається, коли в кадрі вся сім'я! І синок, і Каспер, і чоловік», - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, раніше Анна Богдан натягнула трусики поруч з Мішею Заливако.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, що ледь не зіпсувало їй настрій

Також " Знай.ua " писав, "Що там сталося?": всі учасниці "Холостяка" відмовили головному герою - серед них навіть був трансвестит.