Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже давно живе в Києві і дуже щаслива.

Переможниця проекту на своїй сторінці в Instagram, за якою стежить вже більше 250 тисяч чоловік, часто спілкується зі значною армією шанувальників і розповідає про подробиці життя з новим чоловіком.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Цього разу Анна Богдан поділилася новим постом, в якому сховала якийсь глибокий сенс. Дівчина написала про те, що любов готова стрепіти всі недоліки коханої людини. Також вона заявила, що та картинка, яку бачать всі її шанувальники, далека від ідеальної. Публікацію дівчина доповнила ніжною і зворушливою фотографією зі своїм чоловіком.

"Я не ідеальна, моя поведінка не ідеальна, і моє життя не ідеальне. Але там де є любов, це все неважливо", - написала обраниця Михайла Заливако.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Користувачі соцмережі відчули настрій Анни і здогадалися, яке ж послання вона сховала в пості, а також оцінили свіжий знімок.

Коментарі - instagram.com/hannastorozhuk/
Коментарі - instagram.com/hannastorozhuk/

Коментарі - instagram.com/hannastorozhuk/
Коментарі - instagram.com/hannastorozhuk/

А ось у своїх Insta Stories Анна розмістила дещо погарячіше з їхнього особистого життя. У кадрі можна побачити і стрункі ніжки дівчини, і голий торс Михайла Заливако, який вирішив заховати своє обличчя, натягнувши на нього футболку. Мабуть, у парочки тільки почався ранок, так як Анна стоїть з рушником на голові після душу, та й чоловік не при "повному параді". У підписі Богдан зазначила, як сильно її смішить цей знімок і поведінка коханого.

Скріншот з Insta Stories, Анна Богдан
Скріншот з Insta Stories, Анна Богдан

Нагадаємо, соковиті "мушлі" Анни Богдан змусили українців ще раз згадати про "Емілі в Парижі": "Цілодобово включений телевізор..."

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Міша Заливако зізнався, чому довелося заблокувати Надін і подивитися на Анну Богдан: "Це дурниці..."

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Міша Заливако "злив" ідеальну Анну Богдан, ходить по дому в чому попало - "В масках, з рушником на голові"