Aloysha разом з чоловіком Тарасом Тополею дала інтерв'ю Василині Фроловій. Про це вона повідомила на офіційній сторінці в Instagram.

Відома українська співачка, багатодітна матуся і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha досить активна в соціальних мережах.

У своєму Instagram, на який підписано 413 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями або моментами з життя.

12 лютого дівчина опублікувала спільне фото з чоловіком. У підписі до знімка вона закликала дивитися інтерв'ю.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ох, і повідкривали ми сімейних секретів з @tarastopolia ) Дивіться випуск на YouTube @vasyafrolova 🙌", - повідомила вона.

Зокрема, відома сімейна пара в українському шоу-бізнесі розповіді про виховання дітей та інтимне життя багатодітних батьків.

Нагадаємо, Alyosha показала зворушливу історію кохання з Тарасом Тополею - від таких почуттів стискається серце. Співачка закликала численних шанувальників глянути свій черговий Творчий шедевр, який присвячений вічній і актуальній темі-любові

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських знайшла свою близнючку в Голлівуді

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".