Анна Трінчер розповіла про збільшення грудей Каті Осадчій. Відповідне відео з'явилося на порталі Світське життя.

Анна Трінчер має багато шанувальників, тому вона часто ділиться з ними новими фотографіями або цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежать 1.6 мільйона чоловік. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Анна Трінчер і Волошин, фото з Instagram
Анна Трінчер і Волошин, фото з Instagram

6 січня співачка зробила пластичну операцію зі збільшення грудей в одній з київських приватних клінік. Це стало приводом для Катерини Осадчої запитати про причини такого кроку і про те, що не влаштовувало Трінчер. Телеведуча зазначила, що це досить серйозний крок і припустила, що у співачки не найкращий стан, їй доводиться приймати знеболююче. Анна Трінчер все це підтвердила.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Так, я на антибіотиках,на знеболюючих. Мені важко спати, я сплю тільки на спині. Для мене це дійсно відчайдушний крок, тому що я дуже люблю жіночі форми. Я люблю пишні груди, велику попку", - зазначила вона.

Попри все це Трінчер зазначила, що шкодує тільки про те, що не зробила свої груди більше. На даний момент вона збільшена до 2,5.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку - ні позаігравать, ні купуватися.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - нестаріюча класика.