Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка живе і будує кар'єру в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Там красуня, у якої більше семи мільйонів передплатників, активно багує своїх численних шанувальників цікавими постами.

Цього разу Лорак похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

"Все змінюється на краще, коли ти дозволяєш собі діяти і береш відповідальність за своє життя», - підписала вона кадр, на якому позує в наряді з екстремальним розрізом на стегні. Оксамитова тканина приховує все її тіло, крім лівої ноги до самої талії. Судячи з усього, Лорак знову десь "загубила" нижню білизну.

Свій епатажний наряд вона доповнила довгими сережками, а волосся їй уклали в пучок на потилиці.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Кожен сам режисер свого життя. І тільки в наших руках наше щастя", "Щастя в наших руках максимум на 40-50%, а решта залежить від життя, це вже казки людей, які особливо і з труднощами не стикалися«, "OMG, Кароліна Мирославівна, це пожежа!!", "Кароліна Мирославівна, що за вогняні публікації на ніч дивлячись...", "Яка шикарна, статуеточка!", "Червоний колір вам дуже до лиця ... богиня!",- відзначають шанувальники в коментарях до повідомлення.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

"Діва без трусиків", "Ну і пнрдильник у неї широкий - для її карликового зросту! Жесть!", "Люди вже жити не можуть без вульгарності», - не розуміють такої вольності інші.