Відома українська співачка Аліна Паш представила нову композицію, з якою збирається штурмувати фінал національного відбору на Євробачення.

Композиція з'явилася вже практично на всіх стрімінгових платформах, і доступна до прослуховування. Називається вона "Тіні забутих предків".

У своїх піснях у стилі фолк Аліна Паш показує українську культуру. Трек "Тіні забутих предків" – це відсилання до 1960-х років.

Примітно, що приблизно за день до прем'єри трек злили в мережу, тому остаточно невідомо, чи готова була до випуску пісні сама Аліна, адже раніше прем'єра була призначена на 11 лютого.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виконавиця пообіцяла про все обов'язково розповісти коли їй стане легше, адже вона трохи прихворіла, і зараз робить все можливе, щоб встигнути до наступної суботи оклематься.

Примітно, що композицію добре оцінює публіка, серед яких і Європейська. На одному з порталів, який популярний серед фанатів Євробачення, вона зібрала практично всі п'ять зірок.

Аліна Паш, фото: скріншот
Аліна Паш, фото: скріншот

Не можна не відзначити, що участь Аліни Паш понесло за собою скандал. Справа в тому, що її звинувачують у виступі у вже анексованому Криму, а також у відвідуванні російської столиці. Сама Аліна Паш запевняє, що ніяких правил Національного відбору, а тим більше законів України вона не порушувала. Мовник "Суспільне" також зазначає, що до неї немає жодних претензій. Як все буде в підсумку, дізнаємося вже 12 лютого, коли і відбудеться фінал національного відбору.

Композицію Kalush, до слова, також вже злили в мережу, і на даний момент невідомою залишається тільки одна пісня - епатажного Wellboy.

Нагадаємо, як фільм "Тіні забутих предків" підкоряв світ: увійшов у програму Гарваду та зворушив Мартіна Скорсезе і Федеріко Фелліні

Раніше повідомлялося, що Міка, Лаура Паузіні та Алессандро Кателлан: що відомо про ведучих Євробачення 2022

Також, Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили