Солістка гурту THE HARDKISS Юлія Саніна незабаром візьме участь у розважальному шоу «Ігри талантів». Проект стартує в ефірі каналу «Україна» вже з 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику проекту дівчина поділилася, якими подарунками її балував у День святого Валентина чоловік та як змінювалося її ставлення до свята з роками.

За словами Юлії Саніної, День закоханих для неї більше асоціюється зі шкільними роками, коли їй дарували валентинки однокласники.

Юлія Саніна та Валерій Бебко, фото з Instagram
Юлія Саніна та Валерій Бебко, фото з Instagram

«І не одну, а багато. Це було дуже приємно. Всі дівчата в цей день тремтіли від того очікування – буде чи не буде. А коли я вже стала заміжньою жінкою, у мене кожен день – День святого Валентина. Я відчуваю кохання, і це найголовніше», – пригадала Юлія Саніна на шоу «Ігри талантів».

Із чоловіком, креативним продюсером гурту THE HARDKISS і музикантом Валом Бебком, співачка живе в шлюбі вже понад 10 років. Юлія додала, що про подібні свята чоловік може і забути.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скрін, Instagram Юлія Саніна
Скрін, Instagram Юлія Саніна

«У мене дуже неромантичний чоловік. Тому було б добре, якби він просто пам’ятав про цей день. Я йому нагадую заздалегідь. Зараз подарунки в принципі не робимо. Раніше дарували, пам’ятаю, я писала йому вірші, а він дарував мені квіти. З часом все якось міняється», – зазначила в інтерв’ю Юлія Саніна.

Ведучим нового проекту став мега-популярний співак і актор DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик.

У шоу змагатимуться дві команди телеглядачів, яким допомагатимуть українські зірки шоу-бізнесу. Призовий фонд гри становить 150 тисяч гривень, які можна витратити на власну мрію.

Нагадаємо, що "Ігри талантів": Тіна Кароль і Юлія Саніна поміняються найголовнішим прямо на сцені

Раніше повідомлялося, що Анастасія Приходько зізналася, як звикла святкувати День Валентина: "Купимо коньяк…"