Шоу "Хата на Тата", в якому чоловіки виконують замість дружин їхні хатні справи, популярне серед українських телеглядачів вже не перший сезон. Його герої потрапляють у смішні та незручні ситуації, які інколи стають джерелом жартів і мемів у соцмережах.

Цього разу на господарстві залишиться чоловік, який встиг забути, щшо то таке – важка щоденна праця.

«Фермер В'ячеслав Комиш. Рекомендуємо до перегляду 8 випуск 10 сезону у якому бере участь мешканець Черкаської області В'ячеслав Комиш. Найбільше у житті Славік пишається не своєю дружиною чи дітьми, а фермою, на якій нещодавно обійняв посаду директора. Але у розумінні Славіка, керувати фермою – це просто віддавати накази та вручати співробітникам медальки за добре виконану роботу», - розповідають у проекті.

Разом із тим дружині В’ячеслава доводиться не лише тяжко працювати на городі та біля домашнього господарства, але й тягнути на собі виховання спільних дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

«Але хто дійсно щось знає про справжню роботу і втому, так це сама Інна. Тридцять соток землі, кури, свині, приготування, двоє дітей – все це Славік «великодушно» делегував дружині, у якої не знаходиться і п'яти хвилин на себе. Але незабаром В'ячеславу доведеться згадати, що таке справжня робота та турбота про близьких, адже Інна вирушить у довгоочікувану відпустку», - додали у шоу.

Раніше повідомляли, татко-веселун "плюнув" на всю сім'ю і домівку, поки не приїхали "Хата на тата": Андрійко в 36 любить солодке і мріє про собаку.

Як повідомляв Знай.uа, герой "Хата на Тата" опинився на кухні і несподівано винайшов новий смаколик - "Кексасани".

Знай.uа писав, донька Олександра Педана закотила татові істерику через "нічого надіти", і це при повному гардеробі: "19 прикольних і 5 домашніх".