Творці нового серіалу по всесвіту Толкієна з "Хоббіта" і "Володаря кілець" презентували трейлер. Про це повідомляє портал denofgeek.

14 лютого на стадіоні SoFi в каліфорнійському місті Інглвуд пройшла фінальна гра Національної футбольної ліги, де проходить фінал Національної футбольної ліги.

Щороку ця ключова Спортивна подія США стає місцем показу трейлера майбутніх фільмів. У 2022 році там презентували The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Серіал почнеться за кілька тисяч років до подій, які описані в трилогії "Володар кілець". Шоу розповість, серед іншого, про створення кілець влади, сходження Саурона, розквіт Нуменора, а також останній Союз ельфів і людей.

Прем'єра the Lord of the Rings: The Rings of Power розпочнеться 2 вересня цього року. На перший сезон витратили 465 мільйонів доларів, і він складається з восьми епізодів.

Також на Суперкубку показали трейлер до другої частини "Доктора Стренджа". Фільм у прокаті виходить 5 травня.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Девід Бекхем розкрив секрет надзвичайної худорлявості своєї дружини Вікторії. Незважаючи на те, що колишній солістці Spice Girls 47 років, вона досі тримає ідеальну форму.

Нагадаємо, що у соціальній мережі повідомили, що Анджеліна Джолі підтримала афганських жінок.

Нагадаємо, що зірка "Дюни" Джейсон Момоа нализався на прем'єрі "будинок Гуччі" і голий станцював у натовпі