Девід Бекхем розповів секрети харчування своєї дружини Вікторії. Про це повідомляє портал marieclairerussia.

Одна з найзнаменитіших британських пар одружені протягом тридцяти двох років. Попри те, що колишній солістці Spice Girls 47-му років, вона досі тримає ідеальну форму. З'ясувалося, що у жінки жорстка дієта, яка не містить тваринне м'ясо.

"До їжі і вина я ставлюся дуже трепетно. Якщо я спробую щось нове, мені хочеться, щоб хтось ще розділив це блюдо зі мною. Але я одружений на Вікторії, яка останні 25 років їсть одне і те ж. З дня нашої першої зустрічі вона їсть тільки рибу на грилі і овочі на пару і майже ніколи не змінює цієї їжі", - розповів журналістам Девід Бекхем.

За словами легендарного гравця "Манчестер Юнайтед" і "Реал Мадрид" його рідна дружина зрадила своєму суворому раціону лише одного разу — коли була вагітна молодшою дочкою подружжя Харпер.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Девід і Віторія Бекхем
Девід і Віторія Бекхем

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Також портал Знай.uа повідомляв, що став відомий головний секрет Єлизавети II:"екзотичне поповнення". У соціальній мережі розмістили несподівану новину про королеву Великобританії. Стало відомо, що Єлизавета II володіє особливими уподобаннями, однак, вона зовсім недавно вирішила зробити виняток.

Також портал Знай.uа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі. Російський блогер прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі аерпоорта. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

.