Віктор Павлік показав зізнання від молодої шанувальниці. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 80,6 тисяч осіб. Тут він ділиться новими фотографіями або цікавими моментами з життя, а іноді спілкується з шанувальникам у форматі сторіс.

14 лютого, ймовірно, на честь Святого Валентина він опублікував побажання шанувальниці. Дівчина показала фрагмент з виступу співака, коли він виконував "ти подобаєшся мені".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина підписала ці кадри побажанням закоханими:"Нехай вас хтось любить, як я Віктора Павлика". Свій пост дівчина підписала смайликом сердечка.

Раніше портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.

Також ми повідомляли, що Alyosha показала зворушливу історію кохання з Тарасом Тополею - від таких почуттів стискається серце. Співачка закликала численних шанувальників глянути свій черговий Творчий шедевр, який присвячений вічній і актуальній темі-любові