Супермаркет. Фото: скріншот youtube
Супермаркет. Фото: скріншот youtube

Українці змітають продукти з полиць супермаркетів, поки копи готуються до посиленої роботи

У мережі з'явилося відео про те, в українському магазині затарюються перловкою, імовірно така реакція громадян спровокована чутками про вторгнення Росії.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи спекотну відпустку

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Співачка Настя Каменських обожнює робити фото і селфі, щоб потім і самій радіти своєю красою і шанувальників підбадьорювати. Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram красуня показала вже відомий кадр з відпочинку, з задертою прозорою майкою. Дівчина чесно зізналася, що тиждень був забитий, що не мала часу робити селфі і фото.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Златі Огнєвіч поставили вибір між життям і співом

Злата Огнєвіч розповіла історію з дитинства, коли вона визначилася бути співачкою. Співачка опублікувала пост в Instagram, де показала фотографію з київського готелю. У підписі до знімка вона зазначила, що в 10 років давала перше в житті інтерв'ю.

Віра Брежнєва. Фото: Instagram
Віра Брежнєва. Фото: Instagram
Віра Брежнєва. Фото: Instagram

Костянтин Меладзе "поскаржився" на Віру Брежнєву, але у відповідь - поцілунок в лисину

Композитор і автор текстів Костянтин Меладзе привітав свою кохану дружину, Віру Брежнєву з Днем закоханих. Відео оприлюднили в пабліку Instagram.Костянтин виконав свою пісню, яка була колись безперечним хітом "Салют, Вера!". Композитор грав на роялі, коли в зал увійшла його дружина, тендітна білосніжна Віра Брежнєва.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Володимир Зеленський звернувся до українців перед можливим нападом, 16 лютого

У західних ЗМІ з'явилася інформація, що війни 16 лютого не буде. Зеленський видав указ - зробити цей день - Днем єднання. У цей день планують підняти державні прапори у всіх населених пунктах і заспівати гімн України о 10 годині. Зазначимо, що саме на 16 лютого західні ЗМІ прогнозували вторгнення військ РФ на територію України.