Відома українська виконавиця Анастасія Приходько активно веде свою сторінку в соцмережі instagram і регулярно радує шанувальників яскравими публікаціями. Цього разу зірка показала фото з розпису з чоловіком.

У День святого Валентина Анастасія Приходько вирішила оригінально привітати шанувальників зі святом і поділилася рідкісним архівним знімком.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

На фото вона з чоловіком в однакових спортивних костюмах, судячи з усього, пара "узаконює" відносини. Цікаво, що для такого важливого заходу закохані вибрали не ошатні костюми, а спортивний стиль.

"Свого "Валентина" 😍 я люблю стать життя, 👄з них 10 років у шлюбі, і у нас є троє маленьких янголят😇 😇 😇.... Зі святом дорогі друзі", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного фото і закидали пару компліментами.

"Не в шлюбі! У СОЮЗІ! Люблю вас ❤️ зі святом. Нехай Ваша любов тільки міцніє і процвітає", "Будьте щасливі разом ще багато років"," який знаменний день❤️ вітаю 🌺 🎂 🎉 Щастя і причин для щастя", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько зізналася, як звикла святкувати День Валентина: "Купимо коньяк...".

Також ми писали, Катерина Репяхова попросила вибачення, коли Віктор Павлік вже сів за байк: "Та невже?.

Нагадаємо зірка "Холостяка" витягла пружну попу з-під ковдри, щоб подражнити кожного самця: її зухвалістю захоплюються. Красуня засвітила зайве, але чоловіки не проти