Зірка комічного "Дизель-Шоу", Єгор Крутоголов, розповів про стан його сина Лева, який потрапив в аварію на змаганнях з картингу. Подробиці події комік повідомив у своєму Instagram-акаунті.

Старший син Єгора Крутоголова, Лев, є чемпіоном України з картингу. Однак на заїзді в Італії він не зміг зайняти ніякого місця через зіткнення з іншим учасником гонок.

"Змушений повідомити, що Лев потрапив в аварію під час суботніх відбіркових перегонів #WSK на трасі SouthGarda в Італії. Одного з гонщиків розвернуло проти руху і Лев не зміг уникнути контакту, в результаті чого, перескочив через машину суперника і перекинувся», - пише засмучений батько.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

Він додав, що швидка допомога доставила хлопчика спочатку в найближчу клініку, а потім на вертольоті перевезли у велику лікарню в Брешії. Стан Лева стабільно, температура не підвищувалася, зовнішніх пошкоджень немає, але є забій внутрішніх органів. Дві доби хлопець провів у палаті інтенсивної терапії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Зараз його переводять у звичайну палату (це хороший знак), тому я вже можу про це писати, бо раніше було не до цього. Найбільше нервів дісталося моїй дружині, Каті, яка була і продовжує бути з ним там. Дві доби на кріслі - це лише квіточки в порівнянні з тим, що їй довелося пережити там. Я передаю тобі, krutogolova_photographer, моя довічна Валентинка, привітання з днем Всіх Закоханих! Я закоханий в найсильнішу жінку в світі!", - поділився комік.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

За його словами, їм дуже пощастило, що мама товариша Лева по команді допомогла привезти до Києва молодшого сина Крутоголових, Макса.

"Ну що ж, ось так, все буває в перший раз: перший переворот, перша лікарня, перша крапельниця, перший вертоліт і перші думки про те, що всі ми вразливі і небес. Бажаю своєму синові пройти це випробування і стати сильніше, щоб повернутися і йти далі!",- резюмував Єгор.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що Єгор Крутоголов з "Дизель-Шоу" розповів про сумну подію в родині: так Раніше переживав тільки за Марину Поплавську.

Також раніше ми інформували про те, що прекрасно виглядає, як для свого віку, актрису Елізабет Херлі, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

До цього наш портал повідомляв про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.